cilias-mat-rum-killegården-rum

DUBBELRUM

är inte stora men inte små heller… lagom är bästa ordet

 

ANDRUM  och har tidigare använts som läkarkontor och är med sina tre fönster ett rogivande rum. Vi kan tänka oss att man som läkare kan behöva andas lite extra då och då. Andrum är något vi alla behöver från vardagens lunk, hoppas du kan känna det hos oss.

LÄNGTAN är ett rum som tidigare använts som reception och kontor. Vem har inte suttit på en stol och längtat till dagens slut. Vi har alla då och då en längtan att komma bort, som bort till Killegården och när du är här gör vi vårt bästa för att du senare ska längta tillbaka.

ÖNSKAN har vi väl alla om en positiv upplevelse varje dag? Rummet har använts till laboratorium och vi tänkte att atmosfären som råder på ett labb handlar mycket om önskan om något positivt, nyfikenhet på allt som livet har att ge. Hoppas vi kan hjälpa dig uppfylla någon önskning under din vistelse hos oss.

  • Toalett och dusch
  • TV
  • WiFi
  • Kylskåp
  • A-C

Se gärna de andra rummen också:

cilias-mat-rum-killegården-rum

EXTRA STORT DUBBELRUM MED EGEN BALKONG

VINDEN är Killegårdens charmigaste dubbelrum med möjlighet för fyra personer att sova i riktig säng. Rummet är en del av det gamla loftet/vinden där spannmål förvarades för djuren som fanns...
cilias-mat-rum-killegården-rum

DUBBELRUM SUPERIOR

VILAN fungerade som personalrum under tiden som det var en läkarpraktik. Visst är det så att vi behöver vila mellan dagens intryck. Vi hoppas du känner ett lugn och får...