Boka ditt rum här

Boknings information och avbokningsregler

Läs bokningsbekräftelsen

Skulle du upptäcka att något inte är som du tänkt dig måste du meddela oss direkt. 

Har du allergier meddela oss vid bokning.
Tillgång till rummet har du från kl 15 ankomstdagen till kl 11 avresedagen.
Vi finns på plats för ta emot dig kl 15-17, övriga tider löser vi nyckel efter överenskommelse.

Avboka?

Ibland blir det inte som man planerat och du behöver ändra dina planer.
Det kan du göra kostnadsfritt fram t.o.m. 7 dygn innan ankomst. Därefter kommer 50 % av den totala summan debiteras dig. Uteblir du helt (inte hör av dig) kommer hela kostnaden debiteras. Dessa regler har du accepterat i och med du bokar och får din bekräftelse.

Husdjur

Har du hund måste du tala om det redan vid bokning.
När du bokar rum i bokningssystemet, var noga med att du väljer något av de rum som tillåter husdjur. Vi ser gärna hundar här på gården men inte i alla rum. Vissa rum tillåter inte djur och vi förbehåller oss rätten att byta rum om ni kommer med djur oanmält. Det tillkommer alltid en kostnad på för djur, 100-150:-/natt beroende av vilket rum ni bokar.


Påsk på Österlen

Möt konstnären bakom tavlan, skulpturer  m.m under påskens traditionella konstrunda här på Österlen. Bakom i stort sett varje hörn kommer du hitta både etablerade konstnärer och mindre kända människor som vigt sitt liv åt skapande. Läs mer på www.öskg.se .
Njut vårens ankomst på Stenshuvud. Låt dig inspireras av utsikten från Havängs öppna fält och ladda upp vinterbatterierna. När hungern slår på provar du någon av de fantastiska kökskonstnärernas mat, sedan sover du gott här på Killegården. 

Mathelg på Österlen

Under Maj är det matlagarnas månad här på Österlen. När grönskan är som vackrast öppnar Österlens matproducenter, kockar, bagare, öl & vinmakare, restauratörer m.m upp köken och låter dig vara en del av deras värld. Info på www.matrundan.se 
.

 Nationaldagsäventyr på Österlen

Fira Sveriges nationaldag med långhelg. Njut Kivikstrakten när allt ”bara” är vackert! Färger, dofter, fågelsång  ja allt är ljuvligt oavsett väder. För den modiga är badplatserna öppna och sandstränderna lagom lediga. 
Middag fixar våra sammarbetspartners inom gångavstånd. 

Hälsa maj välkommen med långhelg i Kivik

Fira maj med oss på Österlen. Träden med ”musöron” och vårblomsterängar som inbjuder till bara njuta livet. Vandra på Stenshuvud, Haväng och alla andar härliga platser som finns i vår trakt.
Middag fixar våra sammarbetspartners inom gångavstånd. 

Midsommar på Kivik

Dansa kring majstång, njut försommarnattens stillhet, plocka sju sortes blommor, ta årets första dopp i Östersjön, cykla, vandra…
Middag fixar våra sammarbetspartners inom gångavstånd. 

Långhelg under hösten

Träden är fulla av de vackraste frukter som tänkas kan och luften är fylld av den söta doften av äpplen och päron. Njut härliga promenader och ladda batterierna inför vintermörkret
Vi erbjuder plats i dubbelrum och en härlig frukost.  Middag fixar våra sammarbetspartners inom gångavstånd. 

Äppelmarknadshelg i slutet av september

Kom torsdag och njut livet runt Kivik när Äpplet hyllas. De tär äpple överallt och matkalas med traktens restauratörer som fyller menyn med äppelrätter. Plocka äpplen eller svamp, fyll höstskafferiet med naturens delikatesser. Middag fixar våra samarbetspartners inom gång avstånd. 

Bröllop, stor kalas och behov av många rum?

Ibland räcker inte ytan till därhemma eller så är ni ett stort gäng som bara vill gotta ner er i vår fantastiska trakt. 

Vi tar emot grupper  men har inte möjlighet att boka upp alla rum under högsäsong. Är ni intresserade av att hyra många rum hör gärna av er via mail eller telefon till receptionen.

Vi kan tyvärr inte ”reservera rum”, vi jobbar bara med bokningar och det i sin tur gör du förmånligast direkt här på vår hemsida, välj fliken BOKA, eller om du vill ha hjälp, kontakta oss på info@killegarden.se.