cilias-mat-rum-killegarden-mellby-annat-roligt

Njut längre…..

Påsk på Österlen. Möt konstnären bakom tavlan, skulpturen, smycket, m.m. under påskens traditionella konstrunda här på Österlen. Bakom i stort sett varje hörn kommer du hitta både etablerade konstnärer och mindre kända människor som vigt sitt liv åt skapande. Läs mer på www.öskg.se . Njut vårens ankomst på Stenshuvud, låt dig inspireras av utsikten från …

Njut längre….. Läs mer »

Annat roligt

C. Cyklar finns på gården för den som känner för en tur. Boka gärna vid incheck.

H. Hundar är välkomna på gården om du har koll på dem. Vi har en del matskålar och hundkorgar som du kan låna vid ditt besök. Det går bra att rasta hunden bakom gården på ängarna som tidigare var äppelodlingar. Tänk på hålla din hund kopplad, i grannskapet finns både rådjur och vildsvin.
Glöm inte  tala om vid bokning att du har hund med dig.Avgift för hund tillkommer

T. Välkommen in i vår trädgård. Du som boendegäst får gärna besöka trädgården och njuta livet.( respektera dock privata område). Tänk bara på att det finns vattendrag (ett litet vattenfall) så att du inte snubblar. Dammen är inhängnad för att det är det lugnast för ankorna och fiskarna som bor där samt att marken är ganska mjuk och lerig. Med andra ord ingen bra vandringsväg, respektera gärna ankornas behov av frid.

L. Länkar till vandringsleder, och andra aktörer värda att ta plats...